13 nov 2021 om 14.00, de haverkamp

Intocht Sinterklaas in Markelo

 

Bekijk onze agenda

Intocht sinterklaas

Sinds 2017 hebben wij de organisatie in handen van de Sinterklaasintocht. Wij proberen elk jaar Sinterklaas en zijn pieten zo snel mogelijk naar Markelo te halen. Waar wij hem uiteraard feestelijk zullen onthalen. Houd onze website en facebook goed in de gaten of het ons ook weer in 2021 gaat lukken…

Laatste nieuws...

Het programma kan natuurlijk aangepast worden zodat het binnen de dan geldende Coronamaatregelen past. Hou daarom deze pagina en onze socials in de gaten voor de actuele planning en het laatste nieuws!

programma 2021

Sinterklaas en zijn Pieten komen op 13 november aan in Nederland.  De intocht van Sinterklaas 2021 is vanaf 12.00 uur live te zien op NPO Zapp/NPO 3.

Intocht Markelo

  • Om 2 uur vertrekt de Sint samen met de Pieten vanaf De Haverkamp voor een ritje langs de Molen van Buursink, ’t Wapen van Markelo, langs het Kaasplein richting De Kroon onder de traditionele muzikale begeleiding van Muziekvereniging de Fanfare. 
  • Anders dan andere jaren wordt de Goedheiligman niet op een buiten locatie officieel welkom geheten maar vindt dit plaats in de zaal van De Kroon. Aansluitend staat de zaal van De Kroon ter beschikking van de Sint om samen met de kinderen een feestje te gaan bouwen.
  • Bij de ingang van De Kroon wordt je corona-toegangsbewijs gecontroleerd. Dit kan met de CoronaCheck app op je smartphone of het coronabewijs op papier (kijk hiervoor op coronatoegangsbewijs uitprinten via de website CoronaCheck.nl).
 doe je ook mee?

Lever je mooiste tekening in voor de tekenwedstrijd

Net als vorig jaar organiseert de Sint dit jaar weer een tekenwedstrijd. Lever je tekening in bij één van de pieten onderweg door het centrum. Schrijf op de achterkant van je tekening duidelijk je:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • School & groep
  • Leeftijd

Dan kunnen de winnaars tijdens het feestje bij De Kroon bekend worden gemaakt.

 

>> De mooiste sinterklaaskleurplaten vind je hier!

01.

Vanaf 2 uur de intocht van Sinterklaas. Loop mee met als startpunt Zalencentrum de Haverkamp door het centrum van Markelo

02.

Officiëel welkom van Sinterklaas en zijn Pieten in de grote zaal van De Kroon.

03.

Knallend sinterklaasfeest voor de kinderen met de Sint en pieten. Wisten jullie dat de Sint ook aan de kinderen met een glutenallergie heeft gedacht? Je kun de Glutenvrije Piet herkennen aan de koksmuts.

Deelnemers houtdorp

Sinterklaas intocht v.a.

bedrijven roefelen

Aktiviteiten sinds

Neem contact op:

Post adres: Ensinkgoorsdijk 6, Markelo

Bel: +31(0)6 83250906 (Dhr. Potman)

Mail: info@jeugdaktiviteitenmarkelo.nl