12 nov 2022 om 14.00 uur, De Haverkamp

Intocht Sinterklaas in Markelo

 

Bekijk onze agenda

Intocht sinterklaas

Sinds 2017 hebben wij de organisatie in handen van de Sinterklaasintocht. Wij proberen elk jaar Sinterklaas en zijn pieten zo snel mogelijk naar Markelo te halen. Waar wij hem uiteraard feestelijk zullen onthalen. Houd onze website en facebook goed in de gaten of het ons ook weer in 2022 gaat lukken…

Laatste nieuws...

Het programma kan natuurlijk aangepast worden. Hou daarom deze pagina en onze socials in de gaten voor de actuele planning en het laatste nieuws!

programma 2022

Sinterklaas en zijn Pieten komen op 12 november aan in Nederland.  De intocht van Sinterklaas 2022 is vanaf 12.00 uur live te zien op NPO Zapp/NPO 3.

Intocht Markelo

  • Onder begeleiding van Muziekvereniging De Fanfare wordt Sinterklaas vanaf De Haverkamp om 14.00 uur begeleid door Jeugdaktiviteiten Markelo. Bij de Molen van Buursink wordt de Sint welkom geheten.
  • Sinterklaas vervolgt hierna samen met zijn Pieten zijn weg naar de grote zaal bij De Kroon. Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 8 jaar wordt deze middag een feestje georganiseerd die naar verwachting duurt tot de klok van 16.00 uur.
  • Sinterklaas heeft al aangegeven het enorm te waarderen als de kinderen weer volop gaan tekenen en knutselen. Hij vindt het altijd een feestje om deze creaties te ontvangen van de Markelose kinderen. Kinderen die iets maken moeten vooral niet vergeten om hun naam en leeftijd op hun werkjes te vermelden.
 doe je ook mee?

Lever je mooiste tekening in voor de tekenwedstrijd

Net als vorig jaar organiseert de Sint dit jaar weer een tekenwedstrijd. Lever je tekening in bij één van de pieten onderweg door het centrum. Schrijf op de achterkant van je tekening duidelijk je:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres
  • School & groep
  • Leeftijd

Dan kunnen de winnaars tijdens het feestje bij De Kroon bekend worden gemaakt.

 

>> De mooiste sinterklaaskleurplaten vind je hier!

01.

Vanaf 14.00 uur de intocht van Sinterklaas. Loop mee met als startpunt Zalencentrum de Haverkamp door het centrum van Markelo

02.

Officiëel welkom  van Sinterklaas en zijn Pieten bij de Molen van Buursink.

03.

Knallend sinterklaasfeest voor de kinderen met de Sint en pieten in de grote zaal bij De Kroon. Wisten jullie dat de Sint ook aan de kinderen met een glutenallergie heeft gedacht? Je kunt de Glutenvrije Piet herkennen aan de koksmuts.

Deelnemers houtdorp

Sinterklaas intocht v.a.

bedrijven roefelen

Aktiviteiten sinds

Neem contact op:

Post adres: Ensinkgoorsdijk 6, Markelo

Bel: +31(0)6 83250906 (Dhr. Potman)

Mail: info@jeugdaktiviteitenmarkelo.nl