Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Roefelen 2019

15 mei 2019| 14:00 - 16:30

Het is bijna weer zo ver, roefelen! Dit jaar vindt roefelen plaats op woensdagmiddag 15 mei 2019. Roefelen is een kijkje nemen achter de schermen bij bedrijven. Een kans die je niet snel krijgt. Dit jaar hebben veel leuke bedrijven zich aangemeld om hun bedrijf open te stellen voor jullie. Je krijgt van alles te zien en te horen. Via het aanmeldformulier kun je je opgeven, alleen of samen met een vriend/vriendin. Als je samen gaat roefelen, lever dan 1 formulier in. Op dit formulier kun je ook aangeven wie van je ouders/verzorgers kan helpen. Want zonder de hulp van hen, kan het niet doorgaan.

Op het opgave-formulier is het mogelijk om meerdere ouders/verzorgers op te geven, die deze middag willen helpen. Je mag bij 2 bedrijven kijken. De lijst met deelnemende bedrijven kun je zien op onze website www.jam-markelo.nl of bij je meester/juf. De eerste ronde is van 14.00 tot 15.00 uur. De tweede ronde is van 15.30 tot 16.30 uur. We verzamelen op de parkeerplaats bij de Kroon om 13.45 uur. Daar krijg je te horen naar welk bedrijf je gaat. Wees op tijd! Je kunt drie bedrijven opgeven waar jij graag wilt gaan kijken. Je gaat in één van de rondes naar een bedrijf dat je hebt opgeschreven. De andere ronde word je ingedeeld. Wij gaan er vanuit dat iedereen met veel enthousiasme naar de bedrijven toegaat!

Begeleiders en kinderen krijgen geen bevestiging. Bij aanmelding wordt zowel begeleider als jijzelf altijd ingedeeld. Het is niet toegestaan oudere/jongere kinderen mee te nemen deze middag. De indeling van de ouders zal begin juni te zien zijn op onze website. Voor vragen kun je e-mailen naar info@jam-markelo.nl Hopelijk allemaal tot 15 mei 2019!

 

Gegevens

Datum:
15 mei 2019
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Markelo
Markelo, Overijssel + Google Maps

Organisator

Jeugd Aktiviteiten Markelo
E-mail:
info@jeugdaktiviteitenmarkelo.nl
Site:
www.jeugdaktiviteitenmarkelo.nl